Hamish Munro

The form develops three connected volumes which mimic the greenhouse form within the site to help the building develop a sympathetic relationship with the surrounding environment. Each of the volumes has different heights to establish a hierarchy and give the celebration space a sense of importance. The forms are offset from each other which contributes to the approach as it lessens the impact of the large form to create a welcoming atmosphere whilst also allowing more surface space for light to penetrate the building. The irregularly shaped rooms create a less formal, more comfortable environment, a diagonal wall cut through the building extending into the landscape unites the separate elements of the design.

Architectural visual
Architectural plan
Axonometric, Section and Elevation
Architectural visual